Feliratkozás

Keresés

Kiemelt ingatlanok

Koppánymonostor
Részletek
Eladási ár : 40 000 000 Ft
Alapterület : 300 m²

Részletek
Tatabánya
Részletek
Eladási ár : 80 000 000 Ft
Alapterület : 500 m²
Telek : 2000 m²
Kiegészítők : Garázs,Erkély,Klíma,Kocsibeálló,Pince,Tároló
Részletek
Tata
Részletek
Eladási ár : 33 000 000 Ft
Alapterület : 110 m²
Telek : 1200 m²
Részletek


Ingatlanforgalmi divízió
Ingatlanközvetítés PDF Nyomtatás E-mail

Ingatlant venne, vagy eladna? A mai helyzetben ez kicsit sem egyszerű és nagyon megfontolandó. Divíziónk arra vállalkozott, hogy ezen nehéz feladatot átvegye és teljes szakértelemmel segítse a vásárolni, illetve eladni szándékozó leendő ügyfeleinket.
Kedves vásárolni szándékozó ügyfeleink, nemcsak a megfelelő ingatlant találjuk meg Önöknek, de teljes hitelszolgáltatást és jogi hátteret is biztosítunk, hogy a vásárlás minél gördülékenyebb és egyszerűbb legyen!
Amennyiben bemutatkozásunk elnyerte tetszését, úgy bővebb információ a kapcsolat menüpont alatt kérhető!

 
Értékbecslés PDF Nyomtatás E-mail

Divíziónk vállalja ingatlanok, telkek, üzletek, stb. értékbecslését. Az ingatlan értékbecslés mindig az adott ingatlan valamely szempont szerinti becslése. A szakértői vélemény sokrétű felhasználást tesz lehetővé: akár hatósági eljárások, hitelügyletek, eladás, kiadás vagy bárminemű ügylet kapcsán, ahol fontos a tényleges ár meghatározása.
Az ingatlanok értékbecslését piaci összehasonlító módszer alapján végezzük.

Összehasonlító piaci értékelés: Az adott ingatlan összehasonlítása más ingatlanokkal, melyek a közelmúltban ismert áron és ismert paraméterekkel ügyletek tárgyát képezték. Az összehasonlítás hasonló vagy azonos fizikai tulajdonságokkal rendelkező épületek, építmények, telkek figyelembe vételével történik. Ezeknek az összehasonlításra alkalmas ingatlanoknak az ismert fajlagos árai alkotják az alaphalmazt, amelyben a vizsgálatokat, elemzéseket végezzük. Az összehasonlító vizsgálat során az összehasonlított ingatlanok értékétől jelentősebb eltérést okozó tényezők vizsgálata történik.

 
Divíziónk PDF Nyomtatás E-mail

Divíziónk igyekszik a piacon vezető szerepet betölteni, és olyan komplex szolgáltatásokat nyújtani, mely megvalósíthatja azt a törekvését, hogy mindenki divíziónkat ajánlja, és ingatlan ügyletét azon keresztül bonyolítsa.