Feliratkozás

Keresés

Kiemelt ingatlanok

Koppánymonostor
Részletek
Eladási ár : 40 000 000 Ft
Alapterület : 300 m²

Részletek
Tatabánya
Részletek
Eladási ár : 80 000 000 Ft
Alapterület : 500 m²
Telek : 2000 m²
Kiegészítők : Garázs,Erkély,Klíma,Kocsibeálló,Pince,Tároló
Részletek
Tata
Részletek
Eladási ár : 33 000 000 Ft
Alapterület : 110 m²
Telek : 1200 m²
Részletek


Tervezés PDF Nyomtatás E-mail

Ezzel a szolgáltatással szeretnénk megrendelőinknek segíteni abban, hogy a 20-éves kivitelezői gyakorlatunkkal szerzett tapasztalatokat sikeresen be tudják építeni elképzeléseikbe. Így olyan építményeket elsősorban lakó épületeket, sportlétesítmények, és üzletházakat hozhassanak létre amelyek jól funkcionálnak, és tudják nyújtani azokat az elvárásokat üzemeltetés közben, amiket támasztunk velük szemben. Csapatunk nemcsak a tervasztalon szerzett tapasztalatokat, hanem a kivitelezés terén is.
Bízunk abban hogy az általunk tervezett épületekre, méltán lehetünk majd büszkék, és mindenkinek jó közérzetet, nyugodt kiegyensúlyozott életvitelt tud biztosítani.
Hisz azokban az épületekben, és értem itt elsősorban ismét a lakóépületeket, ahol nincsenek elkülönítve a szférák, ezen elvárások nem tudnak megvalósulni. Végül de nem utolsó sorban terveinkbe olyan szerkezeti megoldásokat igyekszünk beépíteni ami épületeink bekerülési költségeit csökkentik, de a velük szemben támasztott követelményeket nem befolyásolják.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi papírra tesszük elképzeléseit!