Feliratkozás

Keresés

Kiemelt ingatlanok

Koppánymonostor
Részletek
Eladási ár : 40 000 000 Ft
Alapterület : 300 m²

Részletek
Tatabánya
Részletek
Eladási ár : 80 000 000 Ft
Alapterület : 500 m²
Telek : 2000 m²
Kiegészítők : Garázs,Erkély,Klíma,Kocsibeálló,Pince,Tároló
Részletek
Tata
Részletek
Eladási ár : 33 000 000 Ft
Alapterület : 110 m²
Telek : 1200 m²
Részletek


Hitel PDF Nyomtatás E-mail

Cégünk az idei évtől végez hiteltanácsadást és hitelügyintézést is. Bővítve ezzel szolgáltatásainak palettáját. Kiemelt partnerei vagyunk a legjelentősebb Magyarországi bankoknak, és jó kapcsolatokat ápolunk több kisebb bankkal. Minden szükséges adottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon segítsük céljaik megvalósításához.
Tapasztalatom szerint a pénzügyi szolgáltatók (bankok, biztosítók) egyre élesedő versenyében az ügyfeleknek egyre nagyobb szükségük van a korrekt, ugyanakkor közérthető információkra.
Biztos vagyok abban, hogy Ön is találkozott már olyan információkkal (reklámokkal, hirdetésekkel) amikben, jó esetben egy, általában azonban több * található a hozzájuk tartozó roppant apró betűkkel írt és néha kifejezetten nehezen értelmezhető magyarázatokkal valahol a hirdetés egy eldugott zugában.
De ugyanezzel szóbeli tájékoztatók során is lehet találkozni szinte bármelyik szolgáltató kirendeltségén vagy fiókjában.
Ez nem túl bizalom gerjesztő, akkor, amikor az ember mondjuk több millió forintos döntést szeretne hozni az elkövetkező 20 vagy akár 30 évre.
Az én munkám az, hogy közérthető tájékoztatás után segítsek kiválasztani ügyfeleim számára a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, pénzügyi megoldást és végigvigyem annak ügyintézését. Ezzel időt, energiát és pénzt takarítok meg számukra, valamint, nem utolsósorban idegeskedéstől és feszültségektől kímélem meg őket.