Feliratkozás

Keresés

Kiemelt ingatlanok

Koppánymonostor
Részletek
Eladási ár : 40 000 000 Ft
Alapterület : 300 m²

Részletek
Tatabánya
Részletek
Eladási ár : 80 000 000 Ft
Alapterület : 500 m²
Telek : 2000 m²
Kiegészítők : Garázs,Erkély,Klíma,Kocsibeálló,Pince,Tároló
Részletek
Tata
Részletek
Eladási ár : 33 000 000 Ft
Alapterület : 110 m²
Telek : 1200 m²
Részletek


PDF Nyomtatás E-mail

Ajánlak Kft


Építésztervező, generálkivitelező, beruházó és ingatlanforgalmi KftKedves Érdeklődőink!

Tisztelettel köszöntjük Önöket honlapunkon, amelynek segítségével szeretnénk bemutatni cégünk, az Ajánlak Kft tevékenységét.

Szeretnénk, ha weboldalunkon és referenciáinkon keresztül betekintést nyernének mindennapi munkánkba és megismernék cégünk működési irányelvét. Bízunk abban, hogy olyan átfogó képet sikerül Önök elé tárnunk, amellyel felkeltjük az érdeklődésüket, és megtaláljuk azokat a közös kapcsolódási pontokat, amelyek mentén mindenki számára előnyös üzletek valósulhatnak meg és tovább erősíthetjük partnerkapcsolatainkat, illetve újakat építhetünk ki.

Cégünk 1989 őszén kezdte meg munkáját, kezdetben egyéni vállalkozás formájában, majd 1994-től Bt-ként működött. 2003-ban Kft.-vé alakult át. 2017 februárjában megújulva Ajánlak Kft lett.

Fővállalkozói tevékenységünkben előtérbe helyezzük - az építési piac elvárásait, a komplex szolgáltatásokat. Megrendelőink díjazzák ezen törekvésünket, így megbízásaink nagy részben a terület-előkészítési munkálatoktól, a tervezésen át a komplett kivitelezésig szólnak.

A családi házak, társasházak, üzletházak, sportlétesítmények, továbbá ipari és kereskedelmi létesítmények, irodaházak kivitelezését valamint műemlék jellegű és felújítási munkákat is végző társaságunk ma már a tulajdonosi körnek köszönhetően a hazai építőipar élvonala által jól ismert cégek közé tartozik. Reméljük nemsokára jól ismert lesz a külföldi befektetők körében is.

Igyekszünk az ingatlanpiacon is előkelő helyet elfoglalni, a vevők igényét maximálisan kielégíteni, olyan ingatlanokat megvalósítani, felkutatni és ajánlani, melyek ár érték arányban a hazai piacon verhetetlenek, jogilag teljesen rendezettek. Valamint megemlítenénk azt a tényt is hogy Cégünk a fent említetteken túl a lakossági kisebb megrendeléseket is igyekszik kielégíteni.

Főbb profiljaink:

  • Építőipari fővállalkozás

  • Tervezés - magas és mélyépítés

  • Generál kivitelezés

  • Szerkezet építés

  • Egyéb szakipari munkák

  • Felelős műszaki vezetés

  • Műszaki ellenőrzés

  • Mérnök management

  • Pályázat figyelés, pályázat írás

  • Ingatlanforgalmazás, és értékbecslés

 

Működési irányelveink:

"Nem a nagyok, hanem a jók közé szeretnénk tartozni."


Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra, a kiváló minőség elérésére, a gazdaságos, tervszerű és átgondolt munkavégzésre, a határidők betartására.
Ügyfeleink bizalmának és elégedettségének elnyerésére törekszünk, ezzel is növelve a visszatérő partnereink körét.
Előtérbe helyezzük cégünk stabilitásának megőrzését, munkatársaink továbbképzését.

Az eredményességünk növelésében fontos szerepet játszik a munkafolyamatok optimalizálása és a korszerű technológiák alkalmazása. Tevékenységünk során mindig előtérbe helyezzük a megrendelői igényeket.

A korrekt, kiszámítható partnerkapcsolatok kialakításánál az egymás lehetőségeire épített, összehangolt munkát részesítjük előnyben. Javasoljuk, hogy egy személyes találkozó kezdeményezésével teremtsünk lehetőséget arra hogy közös ötletek jöjjenek létre, és azok sikeresen megvalósulhassanak mindenki megelégedésére.


Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Ajánlak Kft